0765.514.552. =>> Din 2005 suntem Site-ul nr 1 din Romania in materie de Sisteme de Copiat si Casti de copiat  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi

  
  
  
  

Despre noi

De ce noi?

Suntem zi de zi la curent cu ultimele tehnologii in domeniu de pe pietele internationale si le punem la dispozitia dv. in cel mai scurt timp posibil.

 

Noi:

- aducem ultimele aparitii in domeniu,

- facem teste amanuntite asupra performantelor si calitatii produselor si oferim spre vanzare doar produsele care respecta standarde foarte riguroase,

- investim constant in crearea si dezvoltarea de noi produse,

- nu doar aducem produse si le vindem mai departe ci le testam, le modificam, adaugam module electronice, etc pentru a creste performantele produselor, de aceea veti observa ca multe din produsele noastre sunt modificate de noi. Modificandu-le rezulta performante mai bune si dimensiuni mai mic.

- in urma sutelor de ore de teste efectuate la produse, oferim clientilor manuale de utilizare foarte detailate si suport la telefon si online pentru utilizarea produselor.

- pe site gasiti exact caracteristicile reale de functionare pe care le putem dovedi oricand - exista o tendinta a producatorilor de a promova produsul cu caracteristici mai bune decat cele reale. Multi vanzatori de la noi preiau caracteristicile din prezentarile producatorilor nemai testand produsele.

 

Oferim suport si consultanta

Produsele sunt testate iar caracteristicele si performantele reale de functionare sunt disponibile pe site. Daca totusi aceste informatii nu sunt de ajuns sau aeti nevoie de ajutor cu instalarea sau utilizarea produselor, serviciul Suport si Suport Online Yahoo va stau la dispozitie 6 zile pe saptamana, 8 ore pe zi.

 

Garantia produselor

Marile companii investesc milioane de dolari anual in cercetare si pentru perfectiune. Totusi nu exista nimic perfect. De aceea si produsele noastre au o probabilitate de defectare. Mai departe tine de seriozitatea fiecarei firme in parte cum se comporta cu clientii sai.

Noi ne luam angajamentul ca orice problema aparuta sa fie rezolvata in aceeasi zi pentru persoanele din Iasi si 2 - 5 zile, in functie de  modalitatea prin care se trimite produsul, pentru provincie, cu exceptia cazului cand produsul trebuie trimis la producator. De asemenea nu cautam motive pentru anularea garantiei si nu ne tocmim cand vine vorba de inlocuirea produsului cu unul nou daca produsul vechi mai este in garantie.

 

Nu avem cele mai mici preturi!!! Avem cel mai bun raport Pret - Calitate.

Nu punem accent pe cele mai ieftine produse deoarece, in general, acestea au o calitate indoielnica. Totusi, datorita colaborarii noastre direct cu producatori din SUA, China, Japonia, Rusia, Polonia, Ungaria si a cantitatilor mari luate, primim discounturi cu care reusim sa mentinem cel mai bun raport Pret - Calitate. Deasemenea oferim discounturi pentru cantitati mai mari.

  
  

  

Tag-uri

  


  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!

  

  
  

  

Marturiile clientilor

 

Am reusit sa iau toate examenele . Ma bucur ca am aflat de siteul vostru , altfel nu stiu cum ma descurcam in sesiune .O sa va recomand si colegelor...

Andreea - Satu-mare

Vezi mai multe marturii